Една кампания на:

 
 

ХАСАН И ИБРАХИМ ИГНАТОВИ: „ИЗЛЕЗ НАВЪН, КАЧИ СЕ НА КОЛЕЛОТО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙ НА МОМЕНТА!”

Талантливите близнаци пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови също се включиха в кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Като всички деца, макар и да не разполагат с много свободно време, обичат да карат велосипед.  Хасан започна тяхната история с велосипед като  ни разказа за  първото им каране и как са се научили да карат велосипед.

„Спомените от детството ни не са чак толкова много, но все пак, когато бяхме на три-четири годинки, гледахме как нашите сестри карат колело и се състезават. Когато станахме на пет ги помолихме  да ни научат . Показаха ни как трябва да се въртят педалите и как да контролираме кормилото. При първия ни опит паднахме, защото загубихме равновесие и забравихме да въртим педалите. След този случай, баща ни ни купи помощни колела, за да се научим по-лесно да караме колело.”  

„След два-три месеца му казахме да ги махне.” продължи Ибрахим. „Един ден с Хасан решихме да се качим на едно високо място, за да се спуснем и да се състезаваме. Спуснахме се, но аз не можах да завъртя педалите и паднах. Имах малка рана, но това не ме отказа. От ден на ден  карането на колело ставаше все по-забавно за мен.”

Апелът, който отправиха към малки и големи е „Излез навън, качи се на колелото и се наслаждавай на момента! За щастливо утро, здрав дух и тяло- карай колело!” 

Медийни партньори на кампанията: