Една кампания на:

 
 

Даниел Михайлов: "Последвай ме, защото да караш колело те прави готин!

Водещият на сутрешния блок на БНТ „Денят започва” – Даниел Михайлов се включи в кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Наскоро преоткрива удоволствието от колоезденето и днес вече го е превърнал в любимо свое занимание.

„Някъде около 6-7 годишен започнах да карам колело. Никога не съм имал проблем да се науча. Както казват – научиш ли се веднъж да караш, от там нататък се справяш за цял живот. Лошото е, че имах един период от време, в който не карах колело. Тогава бях убеден, че съм забравил, но преди две години реших, че трябва да си прекарам лятото на колело. Карах страшно много в Западния парк. След това паркът се превърна в любимо мое място. Установих, че е страшно готино и много зареждащо да караш велосипед. Едно на ръка, че изглеждаш добре на него, друго, че хората ти обръщат внимание малко по-различно.”

За Даниел карането на колело е доста по-приятно от това да ходи на фитнес. „Карането на велосипед, от една страна не натоварва толкова много мускули, а от друга страна не е толкова скучно.”

Неговият призив към всички, които все още се колебаят да се качат на велосипеда е: „Аз карам велосипед, последвай ме! Защото да караш велосипед, определено те прави готин!”.

 

Медийни партньори на кампанията: