Една кампания на:

 
 

Иван Ласкин: "Последвай ме, защото карането на велосипед е здраве!"

„Изключително много се радвам, че участвам в инициативата „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Това е кампания, която е здравословна и полезна, както за активно спортуващите, така и за тези които не карат велосипед.

Като дете се научих твърде рано да карам велосипед. Това бе на едно колело, което се казваше „Пеперудка”. Гумите му бяха толкова дебели, че със сигурност, ако минеш през локва, нямаше да потънеш. Баща ми ме пусна, а аз просто продължих.”

Актьорът споделя, че обича да кара велосипед. Шегува се, че наскоро е бил посъветван да свали тегло и смята да го направи карайки колело от бирария до бирария. 

„Съветвам ви да ни последвате в тази инициатива. Кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!” е твърде здравословна, което е полезно за българина, който знаете не живее кой знае колко здравословно. Нека последваме Европа, както тя ни позволи да сме част от нея и да видим как и премиери, и депутати и обикновени хора, ходят на работа с велосипеди. Разбира се, за това трябва да се погрижат и съответните общини – да има велоалеи, да има все повече места за колоездачи и най-вече в парковете, защото там много рядко се срещат такива велоалеи. Това е едно пожелание към управата ни в нашия град и въобще към всички други градове в България. Купувайте си колела и карайте. Последвайте ни, защото карането на колело е здраве!” 

Медийни партньори на кампанията: