Една кампания на:

 
 

Божана Кацарова: „Последвайте ме! Карайте колело, защото карането на колело е мастър кеф!”

Победителката в MasterChef България 2017, Божана Кацарова, се включи в четвъртото издание на кампания „Аз карам велосипед, последвай ме!”.  Освен страстта си към готвенето, тя обожава и още нещо много здравословно, а имено да кара велосипед. Самата тя дълго е живяла в Холандия, която е по-позната на целия свят като страна, с най-развитата култура на колоездене. Споделя, че храната е поезия, ето защо не пропуснахме възможността да я попитаме какво за нея е велосипедът и защо хората е добре да карат велосипед. Ето и нашия разговор с нея.

„Колело е много важно да се кара по няколко причини. Първо, защото ако живеем в страна като Холандия, в която аз съм живяла, там всичко се случва върху колело. Аз по принцип съм се изнасяла три пъти с колело, ходила съм на много партита с колело, правила съм едни от най-забавните неща с колело и за мен колелото е неразделна част от живота ми. Така, че ако обичате добрата храна, ако обичате MasterChef, ако обичате да карате колело, ако минете през София и поразджиткате из парковете, ще ме видите активно да си карам колелото, което тези мили хора, от тази прекрасна фирма Макс Европа, ми подариха, след като се сетиха да ми звъннат и да кажат „Абе, това момиче е живяло 9 години в Холандия,  може би кара колело.”

Разказва, че ежедневно получава много въпроси и молби за съвети как да приготви различни ястия. „Истината е, че няма значение. Всичко идва отвътре. Но, за да се наслаждавате на храната, по най-ценния начин, е важно да се движите. А най-готиният начин да се движите пълноценно, да си ходите наляво, надясно, да си джиткате напред, назад, е да карате колело, защото е супер. Освен това всички момчета, които карат колело са супер секси и готини.”

Божана бързо и непоколебимо обобщава защо да караме колело: „Защото е супер яко и защото това е бъдещето. Защото не си купуваме коли, не трябва да слагаме бензин, движим се активно, ходим си наляво-надясно и се кефим на живота пълноценно.”

За финал мастър шефката Божана  отправи своя апел към всички нас: „Последвайте ме! Карайте колело, защото карането на колело е мастър кеф!”.

Медийни партньори на кампанията: